Ce gresim atunci cand lucram de acasa?

Cu totii visam la lucrul de acasa. E usor sa visam pana in clipa in care devine realitate. Cat de bine neputem organiza astfel incat sa uitam de faptul ca lucram din sufragerie?

Sa vedem impreuna care sunt cele mai frecvente greseli pe care le facem cand incepem sa lucram de acasa.

Petreci prea mult timp singur

Singuratatea este lucrul de care se plang majoritatea celor care incep lucrul de acasa. Stau prea mult singuri in fata calculatorului si uita sa socializeze. Nu mai participa la intalniri si uita sa iasa din casa cu zilele. Poate doar daca se lucreaza in domeniul vanzarilor si este necesara o interactiune cu potentialii clienti se poate sa se mai uite pentru putin timp de singuratate.carte

Program haotic

Vrei sa muncesti mai mult si uiti sa te deconectezi sau chiar te simti vinovat daca trebuie sa te opresti. Ajungi sa te trezesti dimineata, sa ramai in hainele de casa si primul lucru pe care sa il faci este sa te apuci de munca. La fel si seara cand te prinde miezul noptii si inca esti cu gandul la noi proiecte pe care sa le dezvolti pentru afacerea ta.

Accepti prea multe intreruperi

Fara un sef care sa-ti respire in ceafa iti este mai usor sa petreci ore bune pe retelele de socializare sau sa vorbesti la telefon cu prietenii.

La fel pari disponibil pentru orice fel de treaba casnica si cei din familia ta nu inteleg ca de fapt tu esti la birou chiar daca lucrezi din sufragerie. O sa te abordeze mai usor ca sa mergi la piata sau sa faci curat in casa. Pentru cei care nu lucreaza de acasa este destul de greu sa inteleaga ca de fapt muncesti si nu poti face pauze oricand vor ei.

Lipsa de organizare

Din cauza intreruperilor dese nu mai ai o agenda pe care sa o urmezi cand desfasori o activitate anume. Amani cu usurinta task-urile si uiti de unele lucruri care practic nu suporta amanare.

Daca nu reusesti sa-ti faci un plan pe care sa-l urmezi pentru o zi vei realiza ca de fapt mai mult pierzi timp decat lucrezi. Daca banii ar veni fara sa fie nevoie de munca probabil ca nimanui nu i-ar pasa, insa din pacate pentru un venit lunar trebuie sa muncim si sa investim timp indifferent de locul in care lucram.

Un avantaj al lucrului de acasa pentru noi este faptul ca invatam sa muncim si sa apeciem altfel ceea ce castigam. Intelegem ca banii nu vin pur si simplu ci este nevoie de dedicare si munca serioasa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>